Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ...



ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ!
Τα προεκλογικά καλλιστεία, που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των δημοτών, καλά κρατούν στο Μαλεβίζι!

Ο πολιτισμός, που για την παράταξη του κυρίου Μαμουλάκη είναι άγνωστη λέξη, χρησιμοποιείται με τρόπο χοντροκομμένο για άγρα ψήφων, τη στιγμή που το Μαλεβίζι δεν έχει μια δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων!
Χρόνια τώρα εκμεταλλεύονται τη δουλειά των πολιτιστικών συλλόγων, για να μοστράρουν τα πρόσωπά τους και να δρέψουν τους καρπούς από τον κόπο των άλλων!

Τώρα όμως το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο άκομψο και κωμικοτραγικό! Ποζάρουν με Ισπανούς μαθητές για την επέτειο των 400 χρόνων από τη γέννηση του Θεοτοκόπουλου, τη στιγμή που έχουν ξεπουλήσει την παράδοση που τον θέλει γέννημα του Φόδελε!

Καλούν σε φιέστες θεσμικούς παράγοντες, προκειμένου να προσεταιριστούν ακόμα και την τυχαία ανακάλυψη μινωικού τάφου κοντά στον Κρουσώνα, «εμπλέκοντας» αξιόλογους επιστήμονες στα προεκλογικά τους παιχνίδια!
Θα ήταν διασκεδαστικό και αστείο, εάν δεν αποτελούσε επικίνδυνη νοοτροπία αμετροέπειας, προσωπολατρείας, αυτοθαυμασμού, απύθμενης αλαζονείας και έλλειψης παιδείας.

Ο λαός του Μαλεβιζίου γελάει με τις παράτες και τα καμώματα αυτά και θα δώσει αποστομωτική απάντηση στην υποκρισία και την αυταρέσκεια της εξουσίας στις 18 Μάιου! 

Ο πολιτισμός αποδεικνύεται με τις καθημερινές πράξεις, τη στάση ζωής, τη συμπεριφορά και προπάντων την ταπεινότητα και τη σιωπή!

Αυτοί που κυβερνούν περισσότερο, κάνουν το λιγότερο θόρυβο
(John Selden)

Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου                       
 υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Καμπιτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου