Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Φίλες και φίλοι, εφιστούμε την προσοχή σε δύο κομβικές ημέρες:
Την Τετάρτη 14 Μαϊου στις 8.00 μ.μ. γίνεται η κεντρική μας συγκέντρωση - ομιλία στο Γάζι, μπροστά από τα γραφεία μας. Θέλουμε να φαινόμαστε, δε θέλουμε να "κρυφτούμε" στην πλατεία, ή οπουδήποτε αλλού! θέλουμε το μήνυμά μας να το πάρει όσο πιο πολύς κόσμος γίνεται!
Να είμαστε από νωρίς, από τις 6.30 μ.μ. στα γραφεία, να κάνουμε όλοι μαζί ένα τελευταίο κάλεσμα των ανθρώπων στην αγορά του Γαζίου!
Επίσης το πρωί της Τετάρτης, να είμαστε όσες και όσοι μπορούμε στα γραφεία μας από τις 10.00 το πρωί, να εξετάσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης.
Καλούμαστε όλες και όλοι, να κινητοποιήσουμε γνωστούς, φίλους, συνοδοιπόρους, συμπαραστάτες, συγγενείς, για να παρευρεθούν στην κεντρική μας ομιλία! Να πάρουμε τηλέφωνα να γράψουμε λίστες με άτομα που μπορούν να καλεστούν! Να καλέσουμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Είναι σημαντικό το μήνυμά μας να φτάσει σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο, με τον τρόπο που εμείς πορευόμαστε! Συλλογικά, ευγενικά, αληθινά!
Η Πέμπτη 15 Μαϊου είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την κίνηση και την προσπάθειά μας!
Το πρωί θα στις 10.30 θα μαζευτούμε στα γραφεία μας και θα φύγουμε για Παντάνασσα-Παλαιόκαστρο-Μαδέ-Λυγαριά-Αγία Πελαγία! Να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την προσπάθειά μας εκεί!
Την Πέμπτη 15 Μαϊου το απόγευμα στις 6.00 μ.μ. ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ συνδιοργανώνουμε με το ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ,  την προβολή της νέας ταινίας του δημοσιογράφου Στέλλιου Κούλογλου "Η Νονά", που αναφέρεται στη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Θα παρευρεθεί και ο ίδιος ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  1. Χαιρετισμός από ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ
  2. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ
  3. Παρουσίαση της ταινίας από το Στέλλιο Κούλογλου
  4. Προβολή ταινίας και συζήτηση

Θα είναι μια ανάσα πολιτισμού, μέσα στο ασφυκτικό τοπίο που έχουν διαμορφώσει το ψευδεπίγραφο  life style, η εμπορευματοποίηση των πάντων και οι καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας και του πολιτιστικού χειμώνα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση και η υποκλινόμενη σε αυτήν απερχόμενη δημοτική αρχή.
Την ίδια μέρα, -την Πέμπτη 15 Μαϊου στις 8.00 μ.μ. ο Κώστας Καμπιτάκης θα μιλήσει στις εργατικές κατοικίες στο καφενείο του Γιούκα! Να είμαστε παρόντες!
 
ΔΙΧΩΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ!
 


το γραφείο τύπου
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου