Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!



Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Ξέραμε και βλέπαμε μέχρι σήμερα, ότι ο κύριος Μαμουλάκης και οι αδιέξοδοι δρόμοι του, είχαν ανάγκη την επικοινωνία και το επίπλαστο κοινωνικό προφίλ, για να επιπλεύσουν πολιτικά.

Όμως δε φανταζόμασταν ότι θα έφταναν στο σημείο να «επικολλήσουν» με έναν άγαρμπο τρόπο τα κεφάλια δύο δημοτικών συμβούλων, σε αναμνηστική φωτογραφία υποδοχής Ισπανών μαθητών στο Φόδελε, για τα 400 χρόνια από τη γέννηση του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου! 

Οι δύο αυτοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν παρευρίσκονταν φυσικά στην εκδήλωση. Έπρεπε όμως να φανεί ότι ήταν εκεί!

Η εν λόγω φωτογραφία με το μοντάζ στάλθηκε με το συνοδευτικό της κείμενο στα ΜΜΕ!!!

Αυτή η πράξη δείχνει με πολύ άμεσο τρόπο στην κοινωνία κατά που βαδίζει ο δήμος και ποιοι θέλουν να τον διοικήσουν. Αυτή η πράξη προσβάλει και όλους όσους παρευρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά από το Τολέδο και φυσικά δεν τιμά ούτε και τον ίδιο το δήμαρχο που καμαρώνει στο μέσον της φωτογραφίας!

Μέχρι σήμερα είχαμε σειρά κωμικοτραγικών προεκλογικών καλλιστείων στο Μαλεβίζι. Είχαμε την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για μειώσεις στο κόστος του νερού που το ίδιο αύξησε πριν ένα χρόνο!!! είχαμε σειρά από προσλήψεις δίμηνης διάρκειας –ψηφοθηρία με θύματα κυρίως νέους ανέργους-, είχαμε εξαγγελίες δωρεάν ιατρικών εξετάσεων!!!!, είχαμε και θαύματα που καθιστούν ορατούς τους αόρατους! 

Το κατεστημένο παίζει τα ρέστα του, με τον ίδιο τρόπο που το έκανε πάντα: Υποτιμά τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια αυτών που ζητά την ψήφο τους!

Δυστυχώς με αυτά τα καμώματα, πλήττεται συνολικά η αξιοπιστία και το κύρος του δήμου Μαλεβιζίου, γι’ αυτό θα πρέπει οι θεσμικοί εκπρόσωποι όσο βρίσκονται ακόμα στην εξουσία, να είναι ταπεινοί και πιο προσεκτικοί! 

Η αλαζονεία τυφλώνει και οι καρέκλες δημιουργούν αιμορροΐδες στο μυαλό!

Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου  


υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Καμπιτάκης        Σάββατο 10 Μαϊου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου