Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ



ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 
ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ…

Αντιγράφουμε από ενημέρωση του δημάρχου Μαλεβιζίου: (με την απαραίτητη φωτογραφία, όπου τα παιδιά κάθονται στο πάτωμα και ο δήμαρχος βρίσκεται όρθιος στο κέντρο):

«…Τους μαθητές της 2ης τάξης του δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας υποδέχτηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, στο χώρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Μαλεβιζίου. Τα μικρά παιδιά εντυπωσιάστηκαν από τους μοναδικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς της Συλλογής Μεταξά και των άλλων σημείων του δήμου Μαλεβιζίου, που φιλοξενούνται στο μουσείο, άκουσαν με απλά  λόγια από το δήμαρχο τη σπουδαιότητα ύπαρξής του για το Γάζι και το Μαλεβίζι γενικότερα, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και τα δικά τους σχόλια και παρατηρήσεις. …»

Είναι ένα ακόμα μνημείο αμετροέπειας, υπερβολής και αυτοπροβολής… Ο δήμαρχος όρθιος, τα παιδιά στο πάτωμα… οι δάσκαλοι παρακολουθούν… Ο δήμαρχος σε ρόλο δασκάλου, εξηγεί με απλά λόγια… τα παιδιά της δευτέρας δημοτικού εντυπωσιάζονται, από τους μοναδικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς!...

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει επάξια αντικαταστήσει κατά καιρούς την αρχαιολογική υπηρεσία, τους δασκάλους, τους υπαλλήλους του μουσείου και ότι άλλο φανταστείτε! 

Ο κύριος Μαμουλάκης, με την επικοινωνιακή του πολιτική, που την έχει αναγάγει σε δεύτερη φύση του, έχει μπερδέψει την ενημέρωση με τη χοντροκομμένη προπαγάνδα. Η έγχρωμη μηνιαία εφημερίδα – φυλλάδιο που εκδίδει ο δήμος με τον τίτλο «Μαλεβιζιώτικα» (προφανώς με κονδύλια του δήμου, δηλαδή πληρωμένο από τους δημότες)*** αποτελεί προπαγανδιστική έκδοση του δημάρχου και της δημοτικής αρχής και όχι δελτίο ενημέρωσης του δήμου, όπως θα έπρεπε να είναι. 


***ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά από συνάντηση που είχαμε με το νυν δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, όπου μιλήσαμε για θέματα πολιτικού πολιτισμού, αναφερόμενος ο κύριος δήμαρχος στην παραπομπή και το σχόλιό μας για την περιοδική έκδοση "Μαλεβιζιώτικα" μας τόνισε ότι τυπώνεται με έξοδα της παράταξής του και δεν έχει καμία θεσμική σχέση με το δήμο. 
Εμείς από την πλευρά μας του επισημάναμε, ότι αυτό δεν προκύπτει από την ανάγνωση του εντύπου, όπου αυτό δεν αναφέρεται πουθενά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρανοήσεις και να δίνεται η εντύπωση ότι αποτελεί έντυπο του δήμου, ενώ είναι περιοδική μηνιαία έκδοση μιας δημοτικής παράταξης...

* Πηγή δημοσίευσης ολόκληρης της ανακοίνωσης  – διαφήμισης του δημάρχου:
http://www.cretalive.gr/crete/view/foithtes-ths-germanias-sthn-archaiologikh-sullogh-malebiziou/154847

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου