Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΖΑΝΟΚΑΤΑΝΥΞΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
 
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, συνεδρίασε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου το συντονιστικό της παράταξης με θέμα τη συγκεκριμενοποίηση πρότασης κανονισμού λειτουργίας, το οποίο θα προταθεί στη Γενική συνέλευση.
Το κείμενο θα βγει από τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου σε δημόσια διαβούλευση, ενώ η γενική συνέλευση για το τελικό κείμενο θα γίνει την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου σε ώρα και χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στη συνεδρίαση του συντονιστικού έγινε και μια ενημέρωση των μέχρι τώρα τεκταινόμενων στο δήμο Μαλεβιζίου, όπου κυριαρχεί η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να διαιωνίσει τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονταν οι αποφάσεις εκτέλεσεης έργων. Η πρακτική ήταν οι απευθείας αναθέσεις, με το αιτιολογικό της παράκαμψης γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Η παράταξή μας παρουσίασε ένα σχέδιο εκλογίκευσης των διακδικασιών με γνώμονα τη διαφάνεια και τη διασφάλιση των συμφερόντων του δήμου, καταψηφίζοντας παράλληλα τις πρακτικές του παρελθόντος που ενισχύουν την πελατειακή δομή λειτουργίας του δήμου και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το βράδυ, μετά τις 7.00 μ.μ. αποφασίσαμε να βρεθούμε μέλη και φίλοι της παράταξης, σε ένα πιο χαλαρό πλαίσιο και να κάνουμε παρέα στο καζάνι του Μιχάλη του Φακουκάκη στο Φόδελε.

Ο καθένας φέρνει τις προμήθειές του το κέφι και την καλή του διάθεση!

Σας περιμένουμε!
το γραφείο τύπου
 
 
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟ ΦΟΔΕΛΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου